Palmbomen

Dank je wel Sabine voor je warme welkom en de ruimte om er te laten zijn wat er was. Bijzonder hoe je weer liet stromen wat vast zat. Het voelt alsof er op diep niveau weer een shift heeft plaats gevonden. Ik voel weer rust in mijn hoofd en ben heerlijk ontspannen. Heel dankbaar!

 

Marjanke - Baambrugge

DSC02658.JPG

Je hebt mijn dag zo ongelofelijk waardevol en vol groei en fijn gemaakt Sabine! Dank je wel !

Claire - Heemstede

Meisje dat op een Gebied

Hallo Sabine, het gaat beter met Nynke. Op school helpen de oefeningen heel goed en ze komt beter de dag door. Sem is ook veel meer ontspannen. We kunnen veel beter met hem praten en de heftige emoties zijn er niet meer geweest. Allebei slapen ze ook veel beter. Dank je wel !

Danielle - Amstelveen

harten

Bij Sabine merk je meteen, dat ze de meditaties vanuit haar hart en met liefde overbrengt! De verschillende meditatie technieken kun je direct toepassen. Mij geeft het heel veel rust en ruimte in mijn leven. Heel veel dank lieve Sabine

Petra - Zaandam

Schermafbeelding 2020-01-18 om 13.46.17.

Lieve Sabine,

Dank, dank, dank voor je liefdevolle steun en volharding, je creativiteit, fijne energie en vrolijke lach. Zonder jou was het een stuk donkerder geweest. Heel veel liefs.

Fiona - Amsterdam

DSC00207.JPG

Hallo Sabine, ik wil graag nog even de reactie van jouw behandeling laten weten. De dag erna voelde ik mij heel moe, maar wel meer blij. Dat fijne en blije gevoel is er nog steeds en ik geniet volop van vooral kleine dingen.Dank je wel!

Rietje - Aalsmeer