DSC02658.JPG
66ac8d03-767d-434d-be2e-c258723c43fa.jpg

Hallo Sabine,

Ik wil graag nog even de reactie van jouw behandeling laten weten. De dag erna voelde ik mij heel moe, maar wel meer blij. Dat fijne en blije gevoel is er nog steeds en ik geniet volop van vooral kleine dingen.Dank je wel!

Rietje - Aalsmeer

Meisje met uitgestrekte armen
Meisje dat op een Gebied

Hallo Sabine,

het gaat beter met Nynke. Op school helpen de oefeningen heel goed en ze komt beter de dag door. Sem is ook veel meer ontspannen. We kunnen veel beter met hem praten en de heftige emoties zijn er niet meer geweest. Allebei slapen ze ook veel beter. Dank je wel !

 

Danielle - Amstelveen

Meisje dat op een Gebied
DSC02658.JPG

Lieve Sabine,

Dank je wel voor je healings. Je bent een lief mens, dat veel kan, zelfs op afstand. Je hebt oud zeer opgeruimd, dat ik onbewust droeg voor een familielid , wat me droevig maakte. Na mijn ernstige fiets ongeluk heb je mijn rugpijn vrijwel tot nul terug gebracht. Heel fijn! 

 

Mascha Arnhem

harten

Zo bijzonder om de energie zo langs en door je lichaam te voelen stromen. Na de sessie voelde ik me zo veel lichter en vol positieve energie. Het heeft me ontzettend geholpen!  Sabine is ontzettend vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over de Tibetaanse healing.

Azra - Amsterdam

Schermafbeelding 2020-01-18 om 13.46.17.

Lieve Sabine,

Bunky kwam vanmorgen naar me toe en zei: ik heb er weer helemaal zin in mam! Voel me goed! Die Sabine kan echt toveren! Veel liefs.

Fiona - Amsterdam

DSC00207.JPG

Dank je wel Sabine voor je warme welkom en de ruimte om er te laten zijn wat er was. Bijzonder hoe je weer liet stromen wat vast zat. Het voelt alsof er op diep niveau weer een shift heeft plaats gevonden. Ik voel weer rust in mijn hoofd en ben heerlijk ontspannen. Heel dankbaar!

 

Marjanke - Baambrugge