top of page
Ervaringen
DSC02658.JPG

Hallo Sabine,

Ik wil graag nog even de reactie van jouw behandeling laten weten. De dag erna voelde ik mij heel moe, maar wel meer blij. Dat fijne en blije gevoel is er nog steeds en ik geniet volop van vooral kleine dingen.Dank je wel!

Rietje - Aalsmeer

Meisje in boomgaard

Hallo Sabine,

het gaat beter met Nynke. Op school helpen de oefeningen heel goed en ze komt beter de dag door. Sem is ook veel meer ontspannen. We kunnen veel beter met hem praten en de heftige emoties zijn er niet meer geweest. Allebei slapen ze ook veel beter. Dank je wel !

 

Danielle - Amstelveen

DSC01553.JPG

Lieve Sabine,

Dank je wel voor je healings. Je bent een lief mens, dat veel kan, zelfs op afstand. Je hebt oud zeer opgeruimd, dat ik onbewust droeg voor een familielid , wat me droevig maakte. Na mijn ernstige fiets ongeluk heb je mijn rugpijn vrijwel tot nul terug gebracht. Heel fijn! 

 

Mascha Arnhem

harten

Zo bijzonder om de energie zo langs en door je lichaam te voelen stromen. Na de sessie voelde ik me zo veel lichter en vol positieve energie. Het heeft me ontzettend geholpen!  Sabine is ontzettend vriendelijk, professioneel en gepassioneerd over de Tibetaanse healing.

Azra - Amsterdam

Schermafbeelding 2020-01-18 om 13.46.17.

Lieve Sabine, bedankt dat je mij en mijn dochter weer in fijne energie hebt gezet. Uit de angst, neerslachtigheid en verdriet naar kracht, blijheid en vertrouwen. Wat een prettig persoon ben jij toch! Professioneel, wijs en lief. dankbaar dat je op ons pad mocht komen!

 

Flora - Alphen aan de Rijn

DSC00207.JPG

Hallo Sabine,

 

We zijn je enorm dankbaar voor je hulp.

Onze puberdochter sliep vanaf dag 1 weer rustig zonder angst. Ze had erg last van onrustige energieën. Fijn ook dat je haar oefeningen hebt gegeven, die ze zelf kan doen. Nogmaals dank voor je hulp.

 

Tanja - Sneek

66ac8d03-767d-434d-be2e-c258723c43fa.jpg

Sabine heeft me een aantal keer behandeld. Haar fijne, warme en liefdevolle benadering, zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Door de behandelingen ben ik beter in verbinding met mezelf en mijn hart gekomen. Mijn persoonlijke ontwikkeling lijkt razendsnel te gaan. Laag voor laag wordt er afgepeld, om tot mijn ware kern te komen. Zij geeft ook hele goede tips mee wat mijn proces ondersteunt en waardoor ik in mijn kracht kan blijven staan.

 

Carina - Rotterdam

DSC01759.JPG

7 maanden geleden kwam ik uitgeput bij je.

Ik was verhuisd, had relatie problemen, een baan die niet meer bij me paste en veel zorgen. Mijn lichaam voelde totaal uitgeput. Als psycholoog ben ik opgeleid in het cognitieve.

Jij bracht me uit mijn hoofd, weer dichtbij mezelf. Ik leef nu weer vanuit liefde en verbinding. Ik ben in wonderen gaan geloven en ervaar ze nu iedere dag.en in elke ontmoeting. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

Gerrie - Amsterdam

IMG_0292.JPG

Sabine heeft gezorgd voor meer balans in ons gezin. Ze helpt je om meer te genieten en naar je gevoel te luisteren, waardoor je betere keuzes kan maken en je niet laat leiden door de rat race, waarin je je af en toe bevindt.

 

Verder heeft ze ervoor gezorgd, dat mijn 3 dochters lekkerder in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en beter slapen. Heel dankbaar hiervoor!

Sophie - Leiden

bottom of page